Europa

Je moet niet ver reizen om mooie dingen te zien. Zelfs ons kleine Belgenlandje heeft zo veel te bieden. Ga er op uit met de fiets en je ontdekt wel altijd iets nieuws. Onze steden zijn niet te versmaden in Europa en nodigen telkens weer uit voor een leuke citytrip. Onze eeuwenoude cultuur is zo rijk en zo divers en dat maakt ons continent zo boeiend om rond te reizen. We hebben pareltjes van mooie natuur denken we maar aan onze Ardennen, de Pyreneeën, het Oostenrijkse berglandschap, de Zwitserse alpen, ... Te veel om op te noemen

We proberen minstens 1 citytrip per jaar te doen en wisselen een zomervakantie in Europa meestal af met een bestemming buiten Europa.

Favoriete bestemming

Dit is ongetwijfeld Spanje met zijn prachtige oude steden en ongelooflijke fauna en flora. Dit land heeft zo veel te bieden dat we er niet op uitgekeken raken.

Laatste bestemming

In de corona-zomer van 2020 reisden we toch op een veilige en verantwoorde manier doorheen Frankrijk en Spanje. Eindbestemming was Picos de Europa. Een prachtig bergmassief in het noordwesten van Spanje.  Prachtige reis hebben we achter de rug. (update en foto's volgen)  

Volgende bestemming

Afwachten hoe de corona-situatie evolueert. Hopelijk in 2022 wel naar Namibië.